top of page

ВИДЕО: 5 правила за публичния ви образ, които няма да ви объркат

Когато заговорим за публична комуникация и обществен образ - разбирачи много. И всички повтарят мантрата на личния брандинг:


"Трябва да изпъкнеш, за да те забележат!"


Това е като ски-учителят, който ти казва да останеш на краката си: не ти помага, ако не можеш да караш ски.


надежда узунова личен бранд мастър клас


За протокола, аз съм една от тези, които дават съвети за публичното говорене и публичния образ. Но, за разлика от учителя по ски няма да ви лъжа, че е лесно и няма да ви кажа, че просто трябва да изпъкнете. Защото опитът ми показва, че най-простите неща изискват най-много усилия... за да изглеждат лесни.


Няма да ви обърквам със сложни комуникационни теории и стратегии (освен ако не ме помолите, но дори в тези случаи е по-добре аз да ги изпълня за вас). Искам да ви разкрия няколко практични тактики, които работят за почти всички – независимо дали стартирате нов бизнес, привличате вниманието към утвърдена марка или искате да отправите запомнящи се послания, за да популяризирате себе си и работата си.


Наистина се постарах да ви ги представя ясно и разбираемо. Знам, че няма полза да ви подвиквам: "Опитай се да изпъкнеш" или " Дръж рало!"


Ето ги: 5 правила за публичния ви образ, които няма да ви объркат:  1. Вашата личност не е уебсайт, лого или лозунг.

  2. Няма скучна тема.

  3. Да бъдеш себе си е ефект, а не цел.

  4. Едно е да си харесваш работата, друго е да си убедителен.

  5. Борете се със старите идеи!


 

Ако искате да работите за публичния си образ, ще ви помогна да превърнете собствената си история във вдъхновение за другите. Ще ви покажа как вашият личен и професионален път да даде посока на тези, които още търсят своя.В случай, че имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с мен!

33 преглеждания

Подобни публикации

Виж всички

Покажете се!

bottom of page