top of page

МОЯТА ИСТОРИЯ

Както я видяхте по телевизията

Повече от 15 години бях вашият човек при лидерите. Превеждах решенията им на езика на новините. Анализирах и задавах въпроси.

Журналистиката ми даде уникалната способност да оценявам трудни ситуации, да определям какво може да се направи по различен начин и след това да създавам прости, лесни за разбиране и за изпълнение решения, които имат устойчиви резултати.

Работила съм в 2 големи телевизии. Водила съм предавания, новини, разговори. Интервюирала съм политически лидери и лидери на духа. Познавам нобелови лауреати, писатели, актьори, президенти, министър-председатели и еврокомисари. Знам какво ги направи успешни. Знам и кое провали мнозина. 

Надежда Узунова консултант по лидерство
more

МИСИЯТА МИ ДНЕС

Искрено вярвам, че всеки има потенциал да води и влияе. Харесвам откритите лидери, които са обърнати към хората, Смятам, че те печелят повече власт - както за себе си, така и за последователите си.

Моята сила е в изграждането на взаимоотношения. Обичам да стигам до сърцевината на нещата и до сърцата на хората. Често ми казват, че на лицето ми е изписано "Разкажи ми!" - просто разбирам хората и се вдъхновявам, когато видя в тях уменията да разгърнат пълния си потенциал.

След много години в медиите  сега съм радостна, че управлявам собствена агенция. И го правя с най-важния инструмент на журналиста - любопитството. Любопитна съм да видя докъде може да отведа клиентите си от различните индустрии, колко точно от размаха и промяната са готови да приемат те.

 

В кариерата си като журналист неведнъж съм виждала брилянтни лидери да се провалят, но достатъчно често съм била свидетел и как подценявани играчи изпреварват всички във финалната обиколка.

Анализирала съм кое прави добрите още по-добри и какво може да бъде препъни-камък и за най-надарените.

Никой лидер няма да сподели тайните си, ако просто го помолите за съвет. Но всеки от тях се открива пред журналиста, който знае как да пита. Задавала съм въпроси за това. Получавала съм отговори. До други съм стигала сама. И  съм готова да ви разкрия тайния "майсторлък" на воденото.

bottom of page