top of page

ЛИДЕРСТВО

Зад лидерските умения, които всички търсим, се крие по-дълбок въпрос. Каква е нашата професионална идентичност? Кои сме ние? Кои ЩЕ сме ние? 

Днес лидерите живеят в свят, погълнат от пазарите. И вероятно  имате нужда от треньор, който да ви помогне да разберете дали да бъдете лидер е вашето призвание.


Води ли ви вашето призвание? Кога усетихте призива да ръководите? Кога се решихте да ръководите като препитание?

Задавайки тези въпроси, ние си припомняме, че лидерската работа е благословия, дар и мистерия.

Непрекъснато трябва да си напомняме, че нашият живот и животът на нашите партньори и последователи не са проблеми, които трябва да бъдат решени. Те са призиви, на които трябва да се отговори, мистерии,  които да се преживеят. ​

Лидерството е изкуство, което се учи. Задачите на лидерите изискват артистично мислене. Доброто лидерство изисква откритостта и отзивчивостта към последователите да бъдат издигнати до изкуство.

На всички лидери, които искат да работят върху своите умения и влияние, мога да помогна да приложат визията си, да променят посланията си, да подобрят общуването си.

Ще ви подкрепя във вашите обществени нужди, включително в кризи. Ще ви помогна да усъвършенствате изявите си. Ще работим по собствения ви стил, за да бъдете убедителни и уверени. Ще ви преподавам изпитани лидерски техники.

Вие имате силата да промените всичко. И можете да направите това, като си зададете единствения въпрос, който всеки лидер трябва да зададе днес: „Води ли ме моето призвание?“

Направете първата крачка към него 

Галерия Лидерство
Заинтригувани сте и искате да започнете веднага?

Разгледайте моята страница с Новини & Хитрини. Свалете безплатни ресурси за самоподготовка по най-търсените услуги. Абонирайте се за моя нюзрум!

Искате да знаете повече за програмите и професионалния опит, въз основа на който са разработени. Нека ви разкажа моята история!

bottom of page