top of page
998A7290.JPG

СЛОВЕСНАТА АРЕНА

мастър клас

4 ноември 2023г., събота

11:00-17:00 часа

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

Интензивно еднодневно обучение в малка група.

Местата са ограничени!

На словесната арена:

Ще владеете всички компоненти на доброто представяне.

Ще ангажирате публиката.

Ще спечелите доверие и влияние.

Ще ви науча как да грабнете вниманието. Ще знаете как да откроите посланията си и как да ги подкрепите с убедителни аргументи. Ще използвате жив и вълнуващ език и ще правите плавни преходи. На финала - ще спечелите всеки спор!

Ще ви науча да мислите като комуникатор - от това да бъдете звезда до превръщането на публиката в звезда.

Ще ви покажа как да си осигурите вниманието и съпричастността на всяка аудитория и по всяка тема. На финала - ще ви запомнят!

Ще започнете да общувате на по-дълбоко и въздействащо ниво. Ще създавате енергия и ще изграждате емоционални връзки. Ще ви науча как да превърнете трудните въпроси във възможност за по-задълбочен диалог. На финала - ще превърнете критиците си в съмишленици!

За кого е подходящ този мастър-клас?

Словесната арена е място за всички, които искат гласът и идеите им да бъдат чути. 

Ако искате да управлявате и да привличате аудиторията, да си осигурите финансова печалба или обществено доверие ... трябва да знаете как да "продадете" и защитите идеите си.

Този мастър клас ще ви въоръжи с умението да държите вниманието, да въздействате и контролирате срещи и преговори, да отправяте незабравими публични послания.

Ако искате да постигнете мечтите си, трябва да накарате другите да мечтаят заедно с вас. Нужно ви е съгласие. Трябва да знаете как да отговаряте на възраженията и провокациите и да разсейвате всички съмнения.

 

Когато човек се чувства част от нещо, изведнъж то придобива по-голямо значение за него. Обръща му внимание. Помни го. Предприема действия в негово име.

 

Същият принцип важи и при общуването. От

срещи до обаждания, от преговори за

продажба до виртуални презентации -  когато публиката ви е ангажирана, ще спечелите доверие и ще вдъхновите последващи действия.

 

На този мастър-клас ще ви разкрия професионални стратегии, които гарантират съпричастност, създават диалог и  стимулират желания от вас резултат.

 

Години наред съм била словесен гладиатор. Аз мога да ви покажа как да водите битки и да побеждавате с думи!

Save the Date!

4 ноември 2023г., събота

11:00-17:00 часа

Class Schedule

Dec 11 - Dec 17

S

11

M

12

T

13

W

14

T

15

F

16

S

17

*Разгледайте и другите мастър-класове ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ЛИДЕРИЯ и ЛИЧЕН БРАНД!

bottom of page