top of page
Как да владеете интервюто

Овладейте интервюто!

Ще ви покажа как да се възползвате максимално от публичните си изяви. Ще ви разкрия нуждите на медиите и тяхната аудитория, за да можете да владеете интервютата, които давате. Ще можете оригинално да вплитате посланията като отговор на всеки въпрос - по увлекателен и запомнящ се начин.

Вашето място е под светлината на прожекторите!

Това е моята игра. Нека ви покажа как да я спечелите!

Зад гърба си имам стотици интервюта. И съм виждала много самоуверени лидери се страхуват от неудобни въпроси.

Знам, че рефлексът за самосъхранение ви нашепва да избягвате трудните интервюта. Но наистина ли искате да ви запомнят като човек, който се измъква през задния вход?

 

Няма трудни въпроси! Има хора, неподготвени да им отговорят. Ще ви покажа как да не бъдете като тях.

 

Ще ви науча да изглеждате, да звучите и да се чувствате уверени. Ще забравите лошите навици и ще развиете уменията, нужни за да изразите своята харизма и авторитета си. Нервите са естествени - дори най-добрите говорители и актьори се напрягат, преди да излязат пред камерите. Ще ви покажа техниките, които използват, за да се отпуснат и да се съсредоточат.

Ще бъдете запомнени с добро! Нека ви покажа как да правите положително и незабравимо впечатление. Ще ви науча как да печелите сипмпатии и последователи в интервюта, стрийминг на живо в социални медии и във виртуални срещи.

Ще ви дам съвети за невербалното поведение пред обекнимите, за да внушавате увереност, сила и авторитет на подсъзнателно ниво. Ще научите и как да адаптирате тези правила в зависимост от медийния формат.

Какво ще знаете след обучението?

Ще бъдете подготвени за всякакви въпроси. Ще изглеждате автентично и ще вдъхвате доверие.

bottom of page