top of page
Как да говорите пред публика

Как да говорите пред публика

Имате голямо послание, което искате да споделите с много хора?

Искате да произнесете реч, достойна за TED?

Ще ви помогна да говорите уверено, убедително и да използвате харизмата си, за да се свържете с вашата публика.

Спечелете всяка публика!

Превърнете идеите в думи и спечелете последователи за тях!

Предстои ви голяма публична изява - реч или презентация? Заедно ще подготвим завладяващо представяне за пред вашата аудитория. Ще полираме и усъвършенстваме вашето публично говорене.

Може би нервите и страхът ви създават задръжки да се изправите пред много хора? Научно доказано е, че говоренето пред публика е една от най-стресовите ситуации, в които човек може да попадне. Но това няма да важи за вас!

 

Ще ви разкрия техники, които хиляди говорители използват, за да превърнат нервите в положителна енергия, като се фокусирате върху съдържанието и публиката, а не върху себе си.

Веднъж преодолели задръжките, можете да направите най-завладяващото встъпление. Но ако нямате ударен финал, ще последва ли някой идеите ви? И обратно, може да имате вдъхновяващо заключение, но ако не сте привлекли вниманието в началото, някой ще ви чуе ли изобщо? Първите и последите ви думи определят начина, по който хората ви възприемат, и дали ще бъдете чути, или забравени. Ще ви науча точно как да заинтригувате публиката си, да създадете доверие, да разкажете завладяваща история, която вдъхновява и ви печели последователи.

Както се казва, „думата е цар.“ Но когато говорим за комуникация, има и много "царици": тонът на гласа ви, езикът на тялото и цялостното ви държание оказват огромно влияние върху това дали думите ви ще бъдат чути и и дали ще предизвикат дейсвие.  Ще ви покажа как да завладявате емоциите и съзнанието на хората, като играете с гласа и жестовете си по фин, но въздействащ начин.

Ще направим много сухи тренировки, ще заснемем упражненията и ще анализираме тези видеа, за да изгладим всеки детайл. Ще излезете от това обучение като по-уверен и силен комуникатор, като същевременно останете верни на своя стил и личност.

Какво ще умеете след обучението?

Ще имате сценично присъствие, увереност и 100% концентрация. Ще можете да мислите в крачка.

Нека ви науча!

Завладейте публиката със своите истории!

bottom of page