top of page

Медиа Тренинг
(пакет обучения)

Водещите компании и големите организации вече осъзнават, че екипите им трябва да са подготвени да отговорят и на най-трудните журналистически въпроси. Дори тези, които са извън публичното пространство. Дори тези, които си мислят, че никога няма да им се наложи да дадат интервю.

Медиа Тренингът включва серия от групови и индивидуални сесии, симулация под светлините на прожекторите в студиото, анализ на записа и консултации преди следващи публични изяви.

В кариерата си като тв-журналист съм интервюирала стотици хора от всякакви сфери. Нека ви издам тактики от кухнята!

Медиа Тренинг с Надежда Узунова

Как посланията ви да отекнат в медиите?

Най-добрите комуникатори непрекъснато развиват уменията си и надграждат своя опит чрез обучение, практика и подготовка. По време на работата ни заедно ще се съсредоточим върху специфични тактики, които ще ви помогнат да изградите и подобрите медийното си присъствие. Съветите ми се базират не на суха теория, а на практически опит и години търсене на това, което работи най-добре. Ще ви предложа ефективни и доказани техники, които ще ви позволят да предадете най-добре своето послание, да останете автентични и да запазите контрола върху вашите медийни изяви.

Искате ли да овладеете най-добрите практики за различните медийни формати?

Ще ви науча как да подходите и какво е най-добре да кажете в различните предавания и при различните водещи. Ще открием пропуските в невербалното ви поведение и ще работим за най-ефективния език на тялото, за да демонстрирате по-динамично и убедително присъствие пред публиката.

Притесняват ли ви провокативните и трудните въпроси?

Ще ви ги задам предварително в реална обстановка, която досущ прилича на истинското телевизионно студио. Ще научите също как да коментирате, когато не можете.

Нервни ли сте по време на вашите медийни изяви?

Ще научите как да намалите безпокойството си и да управлявате страха си от публична изява с персонализирани стратегии и съвети, които ще ви държат фокусирани върху вашата аудитория и вашето послание.

Искате ли да изглеждате по-уверени?

 

Ще предоставя съвети и техники, които са в съответствие с вашия специфичен стил и послания, така че да изглеждате и да се чувствате по-удобно и автентично по време на интервюто.

КАКВО ЩЕ НАУЧИТЕ?

* Пакетът може да бъде преформатиран съобразно мащаба и нуждите на вашата организация.

Имате интерес към Медиа Тренинг пакета?


        Обадете се сега!

 

Или попълнете формуляра и ще се свържа с Вас в рамките на работния ден.

Благодаря Ви за доверието! Очаквам да работим заедно!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
998A7168.JPG

Това обучение може да бъде продължено и надградено с индивидуални сесии МЕДИА ТРЕНИНГ или по програмите КАК ДА ВЛАДЕЕТЕ ИНТЕРВЮТО и ПОБЕДЕТЕ СТРАХА ОТ ГОВОРЕНЕ ПРЕД ПУБЛИКА.

bottom of page