top of page

Digital Brand Storytelling

или

Как да разказвате истории за вашия бизнес?

Вашата компания трябва да има душа. Вашите клиенти трябва да усещат сърдечния ритъм на бранда ви при всяко докосване.

Установено е, че на човек са необходими 6-7 срещи с една марка, за да я запомни. И всяка среща има значение.

Ако умеете да разказвате историята на вашия бизнес така, че да привличате, вдъхновявате и да карате хората да мечтаят, ще превърнете потребителите в клиенти, а клиентите - в дългогодишни партньори, застъпници и приятели на вашата компания.

 

Тук се случва магията на дигиталния бранд!

 

Главният герой в историята на вашия бизнес не сте вие, а вашите клиенти. Добрата история на марката включва и ангажира вашата аудитория.

Защо се занимавате с бизнес? Защо хората трябва да се интересуват, че вашата марка съществува? Какво представляват вашата компания, вашите хора, вашите услуги? Какво ви прави уникални? Какво ще вдъхновяви клиентите да изберат вас сред многото конкуренти?

Обичам да помагам на хора и компании точно како вас - не само да разказвате и споделяте своята история, но и да привличате другите да бъдат част от нея.

Бранд сторителинг - как да разказвате истории за вашия бизнес

Консултантската програма включва:

Разработване на стратегия за каналите на вашия бранд

Разработване на истории за вашия бизнес

Резултати от консултанската програма

Марката е обещание, което се предава от всичко, което хората могат да видят, чуят, докоснат, вкусят или помиришат за вашия бизнес.

Стратегията включва инструкции за комуникация в традиционните и социалните медии. Заедно ще разработим тактики за представяне на вашите продукти и услуги. Ще усъвършенстваме посланията и преживяването, което осигуравяте на вашата аудитория на живо и онлайн. Всяка дума, която вие или ваш служител или застъпник изричате за вашата марка, ще бъде грижливо подбрана и планирана.

Комуникирате ли по правилния начин? Въоръжили ли сте екипа си с подходящите инструменти, обучение и ресурси, за да представите вашия бизнес по начина, по който заслужавате и очаквате от тях?

 

Моята стратегия ще ви осигури утвърдителни отговори на всеки от тези въпроси. 

Заедно ще създадем невероятни истории за вашата марка.

Ще разработим стратегическа платформа за социален маркетинг и комуникации за вашата компания.

Вие и вашият екип ще излезете от тази консултанска програма със солидна рамка, пътна карта и ръководство за разказване на истории. Така ще можете да предадете на хората си на всички нива уменията, които са нужни, да за има компанията ви последователна и добре обмислен образ.

Дигиталните истории на вашия бизнес ще бъдат основани на:

*Тази консултантска програма може да бъде комбинирана и надградена с индивидуални сесии КАК ДА РАЗКАЗВАТЕ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС.

bottom of page