top of page
Говорете за бизнес

Бизнес комуникация   — делови разговори

Искате създавате по-силно влияние и да постигате по-голям успех?

Инвестирайте в бизнес-разговорите си!

Това обучение ще подобри вашия най-голям професионален актив: уменията ви да говорите за идеите, проектите и компанията си.

Комуникирайте уверено вашите бизнес идеи!

Овладейте формулата на успешните бизнес разговори!

Искате да спечелете уважение, да изградите по-силни взаимоотношения и да увеличите влиянието си по време на всяка бизнес-среща или презентация?

 

Обучението при мен ще ви помогне да преодолеете напрежението и да се позиционирате като безценен лидер. Ще ви науча да използвате силата на думите, за да подобрите ефекта от вашето послание всеки път, когато говорите.

 

Умението да предавате идеи си е ключът към изграждането и увеличаването на вашето влияние. Независимо дали водите разговор на живо или виртуално, ще ви покажа как да се изразявате по-ясно и убедително, за да достигнете следващото ниво на професионални успехи.

 

Като дългогодишен водещ на телевизионни предавания и новини, знам най-добре какво е нужно за един динамичен и въздействащ разговор. Ще ви снабдя с инструментариум от техники, които ще усъвършенстват способността ви да постигате целите си в бизнес-комуникацията.

Ще ви науча как как да звучите авторитетно, да излъчвате увереност и да преодолеете гласовите и речеви дефицити.

 

Говорете, за да бъдете лидери във вашата компания, вашата организация и вашата индустрия!

 

След завършването на обучението, въз основа на съвместната ни работа и впечатления ще ви дам идеи как да продължите да усъвършенствате бизнес-разговорите си. Можете също така да изберете друга програма за коучинг, която да ви направи още по-добри.

Какво ще умеете след обучението?

Ще започнете да изразявате бизнес целите си на по-дълбоко и въздействащо ниво.

Нека ви науча!

*Вижте и консултантската програма БИЗНЕС ПРЕДСТАВЯНЕ!

bottom of page