top of page
nadejda uzunova presentations

Перфектната презентация

Ангажирайте, убеждавайте и активирайте публиката със завладяващи презентации.

Това обучение е идеално за хора, които се изправят пред клиенти или партньори. Всеки, който представлява вашата компания или организация в преговори, на конференции или публични събития, трябва да бъде обучен!

Грабнете вниманието и завладейте съзнанието!

Въоръжете се със стратегия за завладяващи презентации!

Представете си... току-що са ви поканили да представите най-новия си проект или идея - пред борда на директорите или пред партньори и клиенти. Може да е следващия месец; може да е следващата седмица; може да е... утре.

 

Каква е първоначалната ви реакция? Вълнение... паника?

 

След като отшуми вълната от адреналин, какво ще направите, за да се подготвите?

Всяко говорене пред публика е представление - независимо дали става дума за бизнес-разговор, политическа реч, представяне на нова задача пред екипа или преговори с потенциални клиенти. Трябва за знаете как да ангажирате и активирате аудиторията си, за да осъществите маскимално възможностите си. Трябва да ги накарате да видят и  разберат вашата страст, идеи и професионализъм.

Всяка презентация е форма на изкуство, усъвършенствано в продължение на хиляди години - реториката. Но повечето презентатори не мислят за това. Подготовката им се състои в няколко слайда за PowerPoint. Не е изненада, че този подход води до лоши презентации, които отегчават публиката. Добрите презентатори не просто съобщават някаква информация, а създават нагласи и влияние въз основа на важно послание. Това изисква техники за ефективно представяне. 

В коучинг-сесиите "Завладяващи презентации" с мен ще откриете стратегии, които да ви помогнат да се откроите пред всяка аудитория (външна или вътрешна за вашата организация). Ще ви покажа как да убедите всички заинтересовани страни да предприемат желаните от вас действия. Ще ви подготвя да се справите с предизвикателни въпроси и възражения.

 

Ще можете уверено да съобщавате своите идеи и да въздействате на хората, пред които изнасяте презентацията си - без значение дали са висшестоящи, или ваши подчинени. Ще бъдете готови... по всяко време!

Какво ще умеете след обучението?

Ще поставяте интригуващо начало и ща правите запомнящ се финал. Ще използвате истории и метафори, за да оживите презентациите си.

bottom of page