top of page
image6_edited.jpg

Персонализирани услуги

Лично за вас и вашата организация аз и креативният ми екип ще създадем видеа и текстове, които да ползвате в своите изяви пред публика и във виртуалното пространство.

Филми, сценарии, речи, галерии от снимки - доверете се на моя опит! 

Великите лидери и значимите организации разказват впечатляващи истории

Нека си го кажем честно! 

 

На повечето срещи, събития и презентации присъстват натоварени хора с много задачи, полу-съсредоточени и дори отегчени.

 

Не и на вашите! С моя помощ и благодарение на огромния ми опит като автор на десетки филми, сценарии и визуални продукти, спечелили доверие и рейтинг, вие ще се превърнете в звездата на всяка среща, социален канал и дори виртуална презентация. Думите ви ще излъчват енергия, ще владеете аудиторията, ще влияете върху мечтите на хората с въздействащи видеа.

Ето какво предлагам лично на вас:

Филми и Клипове

Ще разкажа вашата история и тази на организацията ви като по телевизията. С екипа ми ще подготвим, заснемем и монтираме видеа, които да представяте пред партньорите си и да публикувате във виртуалното пространство.

Заснемане на събития

Като репортер съм отразявала безброй събития и знам как да накарам публиката да ги запомни.

Ще заснемем всяко организирано от вас събитие. Ще подготвя "репортажи от него" и ще ви подарим целия видео архив, за да го ползвате отново, когато и както решите.

Фотосесии и галерии

Ще направим впечатляващи снимки от вашите срещи и събития. Ще подготвим тематични фотогалерии за вашия сайт и социални канали. Ще организираме професионални сесии на вас, екипа ви или служителите ви, така че с лицата си да спечелите доверие за вашата публична или бизнес кауза.

Подготовка за интервю

Предстои ви изява в медиите - не правете грешката да се появите неподготвени! Не правете още по-голямата грешка да се сърдите на журналистите за въпросите! Просто се подгответе. Всяко събитие и ситуация могат да бъдат разказани във ваша полза, дори най-неблагоприятните.

Ще ви подготвя за най-трудния сценарий. Ще ви задам най-пиперливите въпроси, доказала съм, че го мога. Вероятно повечето от тях дори няма да хрумнат на колегите, които сега работят в медиите и с които ще разговаряте. 

Ще ви поставя в реална ситуация - в студио с камери. Ще анализираме пробойните в отговорите и ще ви посъветват как да ги запълните.

Live Streaming

3... 2... 1... НА ЖИВО СМЕ!

Аз и екипът ми ще осигурим излъчване на живо от всяко събитие във всяка дигитална платформа. Техническите възможности, които ще ви осигурим, ще накарат дори телевизиите да ви завидят!

Впечатляваща реч

Ще създам за вас брилянтни речи, които ще отекнат в ушите на публиката. Думите ви ще бъдат цитирани и запомнени. За вас ще се говори. 

Като журналист знам как се пишат хедлайни и кои думи влизат в тях. Вашите ще бъдат достойни за заглавие!

Знам, че убедителност и уважение се постигат с подготовка. Знам как да проуча и да вляза в дълбочина по всяка тема. Речта ви ще бъде издържана с проверени факти и доказани аргументи. Нещо повече: ще ви подготвя по най-важните аспекти на темата, за да не звучите сякаш рецитирате наизуст. 

Текстове, които ще се четат

За вашия сайт и социални канали ще подготвя текстве, които хората наистина ще четат. Доверете се на опита ми да извадя най-интересното от всяка тема, събитие, послание. Това го умеят само добрите репортери.

Ghostwriting

Не знаете какво е? Това е най-добрата част. Всичко направено от мен и екипа ми е ваше. Авторските права са ваши. Кажете, че това е вашата реч, вашият клип, вашата снимка. Няма да се разсърдим. Ние сме добри духове, вие обирате всички овации!

За кого са предназначени тези персонализирани услуги?

Досега от тази възможност са се възползвали:

Бизнес-компании

Неправителствени организации

Популярни личности и спортисти

Политически лидери

bottom of page