top of page
Как да преодолеете страха от говорене пр

Осмелете се да говорите!

Ще ви помогна да преодолеете страха да се изправите пред публика.

Учените са доказали, че публичното говорене е една от най-стресиращите ситуации, в които човек може да попадне.

Това няма да важи за вас!

Курсът по безстрашно говорене

Преодолейте сценичната треска!

Вие сте умен, успешен и доказан професионалист. Имате ключова информация, която искате да споделите - с екипа, с клиентите, с партньорите и инвеститорите, с борда на директорите, с вашите почитатели или последователи. Всичко би трябвало да мине по вода: знаете какво искате да кажете и имате аргументи. Тогава какво ви тревожи?

Страхът от говорене пред публика може да наруши вашето спокойствие, да подкопае увереността ви и да попречи гласът ви да бъде чут. Може дори да се превърне в спънка за кариерата ви.

 

Но преодоляването на сценичната треска е по-лесно, отколкото си мислите! Ще ви помогна да го направите, като разберете какво я предизвиква и същевременно развиете способност за хладнокръвна концентрация за върхово представяне.

Точно затова създадох курса за безстрашно говорене. Ако искате да се отървете от безпокойството и да изградите увереност, това обучение е за вас.

 

Ще работим по персонализиран модел спрямо вашия собствен опит и притеснения. Ще правим много упражнения, ще ви поставям в реални ситуации, ще си вярвате все повече след всяка сесия. Ще ви помогна да изградите самоувереност и да станете  по-ефективни комуникатори!

 

Това обучение ще промени вашия живот като говорител!

Какво ще умеете след обучението?

Ще можете да овладеете нервите и напрежението при говорене пред публика.

Нека ви науча!

Излъчвайте увереност и спокойствие и с невербалната си комуникация!

bottom of page